21-11-07

Mountainbikerit te Brugge

Gegroet allen,

Mountainbike Brugge 014Mountainbike Brugge 019Mountainbike Brugge 017Mountainbike Brugge 020Mountainbike Brugge 018
Zaterdag 17/11/2007 hebben wij onze - uit Herzele gevluchte - Bruggeling Mountainbike Brugge 021Peter Vyverman opgezocht om aldaar een mountainbikerit van om en bij de 40 km af te rijden. Met Mezel, Bossche, Carette, Van Gheel en Tom eerst afgesproken te Herzele om rond de klok van 07.30 uur met z'n allen aan te zetten richting Brugge. Na een klein vergetelheidje van onze Mezel Mountainbike Brugge 002(vergeten van zijn koersschoenen) zijn wij omstreeks 08.45 uur zonder kleerscheuren aldaar aangekomen. Tijdens onze autorit hadden wij onderweg al gezelschap gekregen van de "Pieje".

Mountainbike Brugge 003Rond 09.30 zijn wij uiteindelijk vertrokken met onze vélo aan de veemarkt te Brugge. Doorheen talrijke bossen en, bij wijlen, op sappige paadjes rond Brugge hebben wij uiteindelijk na 40 km zonder pech Mountainbike Brugge 007(met uitzondering van een gemis van een pijltje onderweg met als gevolg een splitsing van de voltallige groep tot aan de bevoorrading) onze mtb mogen afspuiten en onze geleverde inspanning mogen doorspoelen.

Mountainbike Brugge 016Alvorens afscheid te nemen van onze gastheer hebben wij nog in het centrum van Brugge mogen genieten van een welverdiende warme maaltijd om daarna de terugkoers in te zetten en rond de klok van zes terug te mogen thuiskomen. Moe en voldaan vonden wij allen dat het terug fijn was geweest.


14:17 Gepost door De Pruine Proeken Administrator in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

veel blogplezier Hallo, ik wil je graag op deze donderdagmorgen ,( het weekend komt weer in zicht), welkom heten in het bloggenrijk en hoop dat je hier een fijne tijd
zult hebben . Veel plezier nog verder. Daaaaag!!

Gepost door: steffi | 22-11-07

verslag rit 25/11/07 kan der s iemand aan Sleren of Mezel vragen om een verslag te maken van de rit?? Die luiaards mogen s vertellen hoe plezant t wel was als de 2 kopmannen forfait geven hahaha

Gepost door: Bosse bergkoning | 27-11-07

De commentaren zijn gesloten.