10-01-08

Belgische kampioenschap van de Pruine Proekers

Gegroet allen,

Zondag 06/01/2008 te Hofstade. Neen, niet de driekoningen zullen omstreeks 16.15 uur het podium van het Belgisch kampioenschap veldrijden bestijgen maar wel de drie beste belgen van veldrit in het BLOSO-domein.

Alvorens de echte toppers aan het werk te zien hebben wij in elk geval al van in de voormiddag kunnen genieten van de amateurs, de masters, de vrouwen (jeugd en elite) en de beloften. Eén voor één hebben ook deze reeksen een terechte kampioen mogen noteren.

Veerle Ingels

Rond de klok van 15.00 uur gaan de echte toppers van start. Namen als Nijs, Wellens, Vervecken en Albert weerklinken via de luidsprekers over het BLOSO-domein te Hofstade. Ook andere klinkende namen als Berden, Vannoppen en de familie Van Thourenhout moeten niet onderdoen.

Tussen deze bende ook een gekend gezicht van onze streek. Maes Wim (werkzaam in Doe Het Zelf-centrum te Herzele) zien wij op het parcours passeren uiteraard luid aangemoedigd door een beperkt aantal aanwezigen. Wim zal in elk geval in de wedstrijd geen rol van betekenis spelen.

Maes Wim

 

 

Nijs, Wellens, Albert en Vervecken daarentegen ... Tot de klok van 16.00 uur hebben wij in elk geval mogen genieten van een spannende wedstrijd waarin Nijs aan het langste eind getrokken heeft. Een terechte winnaar met een al even mooie ereplaatsen op het podium.

Vervecken ErwinWellens Bart

Albert Niels

 

Bij deze wil ik dan ook mededelen dat aanstaande zondag 13/01/2008 omstreeks 09.30 uur zal gestart worden met het Belgische kampioenschap van de Pruine Proekers. Iedereen zal uiteraard benieuwd zijn wie de uittredende kampioen Tom Bidon zal opvolgen en de schitterende tricolore in de toekomst om de schouders zal dragen. Knipoog

Bewerkt

In elk geval hebben de trouwste supporters van Tom Bidon genoten van het voorbije kampioenenjaar. Bijgevoegd de laatst genomen foto's van zijn afsluitingsprijs in Hofstade-aan-zee.

In de tent
Komen ze ...

Aan de toog


Van de gelegenheid is er op het strand ook gebruik gemaakt om enkele oud-kampioenen van 1940 en 1945 op de gevoelige plaat vast te leggen.

Met de oud-kampioenen

 

Uw verslaggever ter plekke


12:54 Gepost door De Pruine Proeken Administrator in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Kampioenschap Bij leven en welzijn zal ik present zijn (al is het maar om mijn trui te verdedigen)

Gepost door: Tom Bidon | 10-01-08

ik ga er alles aan doen om dienen trui over te nemen maar dan ook alles al moest ik dooping gebruiken

Gepost door: mezel | 10-01-08

De commentaren zijn gesloten.