03-12-08

MTB for life

Tis eens iets speciaal, tis eens iets anders, maar tis voor t goeie doel....

Beste vrienden Pruine Proeken

Wij zijn niet alleen modderduivels die graag Leffes zuipen, wij zijn niet alleen varkens bij wie de nabespreking langer duurt dan de eigenlijke mountainbikerit, WIJ HEBBEN OOK EEN HART !!!

Zondag 21 december gaan we eens iets anders doen dan gewoon wa door de modder baggeren in de Herzeelse kouters. We gaan Siska, Sofie en Tomas bezoeken in het glazen huis aan het Woodrow Wilsonplein in Gent voor:

categorie_M4L3

 

We gaan daar natuurlijk nie mee lege handen naartoe gaan: we moeten het allemaal nog wa uitwerken maar t zal er op neerkomen da we (minstens) 10 euro inschrijvingsgeld vragen om integraal te overhandigen aan t StuBru-team. Eigenlijk komt het er op aan dat ge u moet laten sponsoren door uw lief, uwen baas, uw ouders en uw geburen en vrienden. Ook onze vrienden cafébazen zullen we s aanspreken, hoe meer hoe beter. Uiteraard zijn ook niet-Pruine Proeken welkom om ons te vergezellen. Als er enen t lef zou hebben, kunnen we daar ook een lieken aanvragen he

De rit zelf bedraagt 62 km (31 enkel) en kan je nu al bekijken op onderstaand planneke en bevat vrij veel asfalt afgewisseld met wa onverharde wegen. Misschien zoeken we ook een oplossing voor wie terugschrikt van t hoge aantal kilometer (begeleiding van auto/camionette ?? ) Vertrekuur zouden we voorzien om 8.30 u en rond 13u zouden we terug moeten (kunnen) zijn, natuurlijk is hier nog ruimte voor verandering of aanpassing. 

Meer info volgt binnenkort. We hopen gewoon da ge een enthousiaste inschrijving neerpent bij de  "reacties " en dat ge de emailversie die je binnenkort ontvangt zo veel mogelijk versprijd.

Welgemeende goede-doel groeten

 

Ka Veedeebee, Tom Bidon en t ganse Pruine Proekenteam

 

MTB for Life 4

 PS Nu zondag natuurlijk op post om 9 uur voor de rit van Serge Baguet in S L Houtem. We kunnen de plannen dan s bespreken.

22:16 Gepost door De Pruine Proeken Administrator in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

de kop is er af de eerste inschrijving is binnen. Kzal t goeie voorbeeld geven en mij engageren voor de goeie zaak " Moeders op de vlucht"

Gepost door: Ka Veedeebee | 03-12-08

bevestiging qua originele ideeen kan dit inderdaad tellen. Ik zal er in ieder geval bij zijn. Net als komende zondag trouwens (als de tandwielekes op tijd vervangen geraken)

Gepost door: Jo Van Gheel | 04-12-08

gefeliciteerd nen dikken proficiat trouwens aan de voorzitter en administrators dezer site voor hun inspanningen en up to dates dit jaar.
Een kus van Kelly, bank vooruit en een dranksken mijnentwege komt jullie richting uit op de volgende rit!

Gepost door: Jo Van Gheel | 04-12-08

Kbenderbij Mij moogt ge ook al inschrijven voor de MTB for Life-rit.

Gepost door: Tom Bidon | 04-12-08

Ik niet Mooi initiatief. Helaas zal ik er niet bij zijn op de rit for life. Ik zit dan - ter voorbereiding op het wegseizoen - op hoogtestage in het Oostenrijkse Kirchberg. Uiteraard wil ik wel mijn duit in het zakje doen, maar daar zal ik zondag voor zorgen (ze geven trouwens ne keer droog weer). Ik ben al benieuwd naar dat verslag,... maar om 13u thuis zijn, da wil ik toch nog wel es zien (bij sommigen) ;-)

Gepost door: Joris | 04-12-08

ik ga uk mee

Gepost door: mezel | 04-12-08

wie ziet da zitten om op 20 dec nen rit te doen te wachtebeke laat iets weten mooie rit op het domein van puyenbroeck laat iets weten

Gepost door: mezel | 04-12-08

De commentaren zijn gesloten.