03-09-09

Start van het nieuwe seizoen

Beste vrienden en vriendinnen, Lieve Pruine Proeken.

 

Na een zomerpauze van ettelijke maanden start binnenkort het derde Pruine-Proekenseizoen. Dit seizoen zal in het teken staan van Fun, Friends en Fuile moore op ons koersproek.

Hiermee bedoelen wij dat we terug willen gaan naar het vriendschappelijke karakter van ons clubje, minder prestatiedrang, meer plezier. De zondagochtendritten mogen niemand meer afschrikken: jong, oud(er), dun, dik(ker), man of vrouw, iedereen moet plezier hebben in ons baggerwerk.

Daarom willen wij een oproep doen aan onze verloren schaapjes, maar ook aan eventueel geïnteresseerden/ nieuwe leden: kom (terug) in onze armen, en geniet mee van een ongedwongen tochtje door de velden en bossen van deze streek.

Voor de meer fanatiekelingen zullen we regelmatig interessante tochten op den blog zetten zodat zij gezamelijk het wat zwaardere werk kunnen aanpakken. Deze organisaties gaan vaak door op zaterdag en staan los van de zondagvoormiddagritjes, die gewoon elke week kunnen blijven doorgaan, als er volk is natuurlijk.

Rest mij hier gewoon nog één vraagje: wanneer willen jullie starten? Uw verslaggever zelve heeft deze maand nog een vakantie voor de boeg en zal zelf de aftrap geven op 4 oktober, om 9.30 uur. Wie er vroeger wil aan beginnen: va ton corridor.

 

PS: uw verslaggever gaat nu een poging doen om dit clubke laten mee te zijn met zijnen tijd, u hoort er binnenkort meer over.

22:20 Gepost door De Pruine Proeken Administrator in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

zeer goed gedaan koen vdb maar er is bij ons een rit van 35 km voorzien in wachtebeke in puyenbroeck op 20 september zeer vlak echt waar vooral in de bossen goed voor de eerste rit op verplaatsing wie zie da zitten

Gepost door: mezel | 05-09-09

wil juist even mededelen da de riel pruine proeken (onderafdeling van the riel aai ar é)al een tijken aan oefenen zijn....

Gepost door: fleus | 06-09-09

Schrijf mij uuk moar in veur nieuwe seizoen...

De sleren

Gepost door: de sleren | 09-09-09

start Gaan terug beginnen in de moor te ploeteren. Alleen ga ik mijnen start al gemist hebben want 20 september (day after wedding: mor nie van moi), 4 oktober (eerste competitie volley). Tzal veur derna zijn. SO I'LL BE BACK!

Gepost door: semiprofken | 09-09-09

Na een "zware kniekwetsuur" is mijn fysieke paraatheid op één maand tijd zo achterop geraakt dat ook ik mij zal engageren om er op zondagmorgen terug bij te zijn. 4 oktober zal nog wat vroeg zijn (laatste rit WTC Mergelhoek) maar vanaf de week daarop mag je mij verwachten. Ben trouwens dit seizoen terug gebrand op de "Belgische titel" en wil mijn talrijke supporters niet in de "more" laten.

Gepost door: Tom Bidon | 10-09-09

De warme oproep van onze immer taalvaardige verslaggever mag uiteraard niet onbeantwoord blijven.
Ik ben intussen al stiekem aan het trainen geslagen, kwestie van de conditionele achterstand weg te werken.
Seizoensstart op 04.10 is ok voor mij. Ik schaf mij tegen dan een drinkbushouder aan (kwestie van appelflauwtes te vermijden), eet dagelijks een banaan (kwestie van spierkrampen te vermijden) en als mijn hernia zich ook nog eens koest houdt, zal ik paraat staan.

Gepost door: Franky zonder bijnaam | 11-09-09

Waar? De 4e ben ik normaalgezien van de partij. Vertrekken we nog altijd aan de gebruikelijke plaats aan de Groenlaan of is da tegenwoordig aan de kerk van Grotenberge?

Gepost door: Joris | 13-09-09

Voorstel Zondag 04-10-2009
Van Eyck Sport MTB rit.
DE ABDIJSPURTERS NINOVE
45-28 KM Start 8u00-10u00
Voetbalterrein VK Nederhasselt
Nederhasseltstr 190
Nederhasselt - 0497/20.60.75

Gepost door: Joris | 23-09-09

Als ik es met mijn stalen ros tot bij de vélomaker geraak om hem in orde te stellen, ben ik ook aanwezig... Tenzij er geen vrouwvolk aanvaard wordt bij het mannenkliekske?

Gepost door: Karolien | 26-09-09

De commentaren zijn gesloten.