05-11-09

Rit van 08/11/2009

Gegroet allen,

Voor de geïnteresseerden onder ons, hieronder het te volgen traject voor onze volgende rit van zondag 08/11/2009. Het wordt dus een ritje van 32 km waarbij alle deelgemeenten van Zottegem worden aangedaan met in het bijzonder mijn "wijk-gemeenten" Elene en Velzeke. Voor de beginners, geen nood, echte zware stukken zitten er niet in.

Rit 07112009

Om langzaam aan te passen aan het vervroegde aangepaste vertrekuur stel ik voor om af te spreken te Grotenberge aan ons lokaal 'T Omweer en dit een kwartiertje vroeger. Vertrek dus om 09.15 uur (de week daarna kunnen we dan nog een kwartiertje vervroegen). Vertrekkers te Herzele dienen dus om 09.00 uur al paraat te zijn aan café 'T Hof ter Roellegem. 

En toch zouden we toch graag hebben dat iedereen zondag aanstaande aanwezig is op de PP-rit. Wij hebben namelijk een passet van onze tenue-leverancier Emyco kunnen bemachtingen om onze kledingmaten ten goede door te geven. Normaliter wordt onze bestelling in de loop van volgende week doorgegeven zodat we deze een viertal weken later trots mogen presenteren voor de nu reeds opgetrommelde pers.

10:16 Gepost door De Pruine Proeken Administrator in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ik zal ... ... er zijn. Zal direct naar Grotenberge komen.

Gepost door: Tom Bidon | 05-11-09

Weet nog nie... ... kan zijn dat ik de rit van WTC Idegem ga doen, de bosveldtochten in Geraardsbergen. Zo veel wordt er nie georganiseerd in de streek, dus ideale moment om nog es eens op "verplaatsing" te bollen.

Gepost door: Joris | 05-11-09

ik zal er norrmalieter bij zijn, ook rechtstreek in lokaal Tomweer . Tot de zindag.

Gepost door: wouter de spiegeleer | 05-11-09

ik uk normaal gezien als mijn vrouwken nie moe bevallen

Gepost door: mezel | 05-11-09

Dilemma Ik kruip zondag in ieder geval op de fiets, maar die rit in Geraardsbergen spreekt me ook wel aan. Joris? Anders moet je mij nog iets laten weten (0479/62.30.19)
Mocht ik er niet zijn om te passen: voor mij is het een largke.

Gepost door: Franky | 06-11-09

Heb vorige week wel afgezien, met de nodige ziektedagen als gevolg. Maar alst is dat er niet te zware stukken tussenzitten, dan zie ik het wel zitten om nog es mee te rijden. Tenzij er veel stukskes bos tussenzitten. Heb toch gemerkt da mijn fietske niet echt ideaal is een drassige ondergrond te berijden. Bart kan er van meespreken en mijn blauw scheenbeen ook ;-))
Ik zal om kwart na 9 aant omweer staan als ik meerij... En eigenlijk heb ik dan al een 6km gereden, wordt den tocht voor mij dan wa ingekort?

Gepost door: Karolien | 07-11-09

De commentaren zijn gesloten.