29-08-10

Kick Off: start van het baggerseizoen op 5 september

Beste leden

De zomer loopt op zijn einde, de hittegolf is voorbij en de meesten hebben hun welverdiende vakantie achter de rug. Tijd dus om uw overgewicht, welke u opdeed door te veel bbq, overmatig drankgebruik en mosselsoupé's allerhande, weg te werken.

Daarom start MTB De Pruine Proeken vanaf 05 september zijn derde baggerseizoen. Plaats van afspraak is en blijft ons clublokaal café 'T'Omweer om 09.00 uur. De Officële start van het seizoen ( dwz vanaf dat er punten worden toegekend aan de winnaar + het aantal aanwezigen wordt bijgehouden ) is pas twee weken later met de mountainbikerit te Wachtebeke bij onze goede vriend en trouw clublid Koen De Mezel. Om daar geen slecht figuur te slaan bieden wij u de kans uw conditie al geleidelijk op te bouwen door twee ritjes voor eigen volk en in eigen streek aan te bieden, en dit op een gezapig tempo zonder competitiedrang.

In afwachting van deze ritten geef ik u graag een overzichtje van het verloop van de mentale en fysieke paraatheid van onze leden in het tussenseizoen, zijnde onze zomerstop.

- Kersvers vader De Pelecijn vond het vaderschapsverlof wat flauw uitvallen en simuleerde een arbeidsongeval om nog een weekje langer thuis te zijn. Helaas was zijn slipper met de flikkenmotor iets te enthousiast uitgevoerd: resultaat schouder uit de kom en twee maanden werk- en fietsonbekwaam. De wielerterroristen van de Mergelvrienden en De Herzeelse Flandriens moesten het dus zonder hun kopman doen.

- Diens trouwe luitenant De Mezel wou niet onderdoen voor Tom en werd deze zomer geveld door een elleboog/armblessure: ook hij kon na slechts enkele weken met de koersfiets op verplichte rust.

- Supersub Franky nam de zomerrust te baat om in het huwelijk te treden met zijn levensgezellin Nathalie en ondervind nu nog hinder van de huwelijksnachten en het spetterende trouwfeest.

- Er werden ook twee uitslovers gesignaleerd deze zomer: Bart Boonaert en Wim Coessens reden met onze zusterclub De Herzeelse Flandriens mee en doen dit zo vaak dat zij de eerste plaatsen bezetten in het regelmatigheidsklassement. Binnenkort mogen ze daar hun trofee gaan afhalen.

- Semiprof Roel daarentegen zat minder op zijn fiets dan hem lief was, na de wekenlange kwelling van een blessure werd hij ook het slachtoffer van een ordinaire diefstal. Een stelletje onverlaten vond het nodig het tuinhuis van Roel open te breken en er met zijn koersfiets vandoor te gaan. Het gerechtelijk onderzoek is gelukkig in goede handen want onder de vakkundige leiding van onze ondervoorzitter Tom.

- Over uw verslaggever en de invulling van zijn zomerdagen kan ik kort zijn: hij begon sterk bij de Herzeelse Flandriens maar kon na de regiotour efkes geen fiets meer zien en zit sindsdien met faalangst omdat de conditie verdwenen is en hij vreest uit de wielen te worden gereden bij de zusterclub. Al zijn hoop is nu gericht op 5 september, alwaar we zullen kunnen opmeten hoe het nu werkelijk met de conditie gesteld is.

Als u zelf aan dit rijtje ontbreekt mag u ons gerust laten weten hoe u het zomerseizoen hebt ingevuld en dat gooien wij dan met plezier in de openbaarheid.

In elk geval hopen wij u allen terug te mogen ontmoeten tijdens ons nieuw baggerseizoen en hopen wij de hoeveelheid modder, sneeuw,pret en donkere Leffe op zijn minst te evenaren. Tot dan !!!

 

14:10 Gepost door De Pruine Proeken Administrator | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |