03-11-10

Verslag van het Allerheiligenweekend

Gegroet allen,

Het Allerheiligenweekend beloofde een sportieve hoogvlieger te worden voor de Pruine Proeken.

Zowat elk lid had bij de ritten op dit verlengde weekend wel ergens zijn aanwezigheid beloofd. Niets zou minder (z)waar worden. Nadat zaterdag voor de meesten onder ons overdag een rustdag zou worden werd het naar de avond toe al heel wat inspannender. Uw ondervoorzitter had zijn dag doorgebracht in de bureau van zijn werkgever terwijl uw voorzitter hemzelve in de avond zijn beentjes wat ging losstappen op één of andere Halloweenwandeling, gewoon maar om opperbest de dag daarna aan de start te komen. Wisten wij dat bij de wandeling ook nog iets anders hoorde waardoor onze voorzitter terug forfait moest geven zonder enige geldige reden.

In elk geval waren er op zondag wel enkele Die Hards op de oude vertrouwde afspraakplaats te Grotenberge om richting Zwalm te varen. Aldaar ging trouwens de Halloweentocht voor MTB-ers door. Coessens, Brusselman, Mezel en ondergetekende tekenden dan ook present aan de inschrijvingstafel aldaar om één van de drie afstanden tot een goed einde te brengen en dit gebeurde ook. Zie de illustraties hieronder

Afb045.jpg

 

 

Afb046.jpg

 

 

Afb047.jpg

Afb048.jpg

 

IMG_0479.JPG

 

IMG_0482.JPG

 

IMG_9548.JPG

Het venijn zit hem ook bij de zondagritten in de staart en deze keer werd dus in afzondering gegaan te Velzeke. In de plaatselijke welgekende kroeg "In de kwakkel" ging de debriefing door met "kleintjes" en bijhorende aperitiefhapjes. En hoe meer kleintjes er besteld werden, hoe groter de dorst werd tot de man met de hamer er hem met kwam moeien. Resultaat was dat het traject Velzeke-Strijpen en Velzeke-Wachtebeke voor de respectievelijken niet meer gekend was. Zelfs zo erg dat er een joker moest ingeschakeld worden om de verloren geredenen terug op het juiste pad te brengen. Maar als zelfs die joker zijn pappenheimers niet meer terug vindt, zit er dan ook niets anders op dan het verlossende telefoontje af te wachten met de melding: 'Ik ben wakker maar vind mijn autosleutels niet. Van als ik ze teruggevonden heb rijd ik naar huis'. Een geluk dat iedereen zonder kleerscheuren is thuisgekomen zodat er terug goede punten kunnen gescoord worden op het thuisfront om volgende week terug uit te pakken met onze promotierit te Lede. Onzen Carette wacht ons nu al op om zijn tweede (thuis)rit mee te rijden!!!

Uw reporter ergens ten velde.

 

IMG_9549.JPG

IMG_9550.JPG

19:23 Gepost door De Pruine Proeken Administrator | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.