15-12-10

Pruine Proeken gaan naar Music for Life: praktische info

Bestekes, zondag is t zover: MTB De Pruine Proeken doen hun naam van Wilde Weldoeners weer alle eer aan. Ook dit jaar ondernemen ze een tocht naar het Glazen Huis om er Sofie, Sam en Thomas een hart onder de riem te steken, de weeskindjes van aidsouders een financieel steuntje te geven en om onze schonen tenu nog eens op de nationale televisie te laten zien.

Er is echter een probleempje: ze hebben da kot in Antwerpen gezet deze keer, en de combinatie van het lage aantal deelnemende Pruine Proeken tot hier toe, de afstand naar t Stad (toch al rap 90km als ge nie langs steenwegen en autostrades wil rijden) en de gebrekkige conditie van vele Pruine Proekjes maakt da we dit jaar dus een beetje gaan moeten zeuren (zoals die vuile bracké's vorig jaar) en dus een deel van de rit met de wagen gaan moeten afleggen. Melsele wordt ons startpunt en vanaf daar gaan we een fietstochtje maken van een goeie 35 kilometer. Het exacte parcours welke onze ondervoorzitter Tom heeft uitgestippeld, leest u hieronder. Hopelijk spreekt het u aan en doen jullie nog eens de moeite om op zondagmorgen te komen vergezellen.

musicforlife2011a.jpg

Volgende praktische info krijgt u medegedeeld:

- Afspraak in café 'T Omweer voor het Tombijt tussen 7.15 en 7.30

- Vertrek naar Melsele met de wagen om 8u, wie een fietsrek of een camionette heeft wordt gevraagd het betreffende vehikel mee te brengen.

- Parcours: (cfr Tom Bidon:)

"De tour begint in Melsele aan de kerk. Via fietsvriendelike wegen begeven we ons in de richitng van Sint-Annastrand alwaar we over het parcours van het BK Cyclocross 2011 zullen rijden. We vervolgen onze weg verder via de Scheldeboorden tot aan de voetgangerstunnel alwaar het afstappen geblazen is. Na de voetgangerstunnel rijden we eerst richting Schipperskwartier want de traditie wilt het, geen glazen huis zonder glazen straat. Daarna fietsen we door het centrum via de Grote Markt naar de Groenplaats, waar we onze eerste stop inlassen en de nodige kiekjes trekken voor het thuisfront. 

 

Deel twee van de rit wordt ingezet langs de oude Scheldekaaien tot aan de fietserstunnel van de Kennedytunnel. Uit deze pijp gekomen mogen we via Zwijndrecht langs fietsvriendelijke wegen de terugrit inzetten richting kerkplein van Melsele. Wij hopen daar zonder pech aan te komen na een kleine 35km gebold te hebben over ongekend terrein."

 

20:30 Gepost door De Pruine Proeken Administrator | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ik zal er zijn. De pillen van de kodak zijn al opgeladen en de schune kiekjes zullen niet op één hand te tellen zijn.

En ook nie vergeten, de aanwezigen zullen uiterard terug op de nodige lokale persbelangstelling mogen rekenen. In die bepaalde gazet zal dus ook de geschiedenis van de Pruine Proeken beschreven worden in een artikel. Dit op uitnodiging van de redacteur van de gazet zelve. U komt toch ook?!!

Gepost door: Tom Bidon | 16-12-10

Bij deze bevestig ik ook mijn aanwezigheid voor een waarschijnlijk opnieuw legendarische rit.

Gepost door: Joris | 16-12-10

Gaar de Rudy ons opnieuw verblijden met spaghetti?

Gepost door: Joris | 16-12-10

wegens ziekte zal ik niet kunnen meerijden. Mischien wel het 3de nat stuk. Laat maar iets weten als jullie terug in grotenberge aangespoeld zijn

Gepost door: bart | 16-12-10

De commentaren zijn gesloten.